Blackbirds turnausvoittoon E04-pojissa!

31.08.2014

Tämän syksyn ensimmäisen Mestareiden Cup -finaalin vei nimiinsä BlackBirds 04 -pojat. Päivän ensimmäisessä jatkopelissä joukkue pelasi tiukan ottelun Korson Kaikua vastaan, jossa peli säilyi pitkään tasalukemissa. Ottelun loppupuoliskolla Blackbirds onnistui kuitenkin puristamaan itsestään tarvittavan ja eteni välieriin. Välierissä Blackbirds aloitti vahvasti Oilersia vastaan ja johti ottelua pitkään, kunnes viimeminuuteilla pääsi vierasjoukkue tasoihin ja mentiin rangaistuslaukauskilpailuihin. Rangaistuslaukauskilpailu oli todella pitkä ja tasainen ja siinä nähtiin upeita laukauksia. Muunmuassa mainittakoon Blackbirdsin Onni Latvala, joka todella itsevarmasti pussitti palloa maaliin, sekä joukkueen maalivahti Lassi Rytkönen, joka esiintyi edukseen joukkueen maalinvartijana.

Finaalissa Erä aloitti vahvasti ja otti heti alkuun kahden maalin johtoaseman, mutta Blackbirds tuli nopeasti tasoihin ja ohi, jonka jälkeen säilytti vahvan vireensä ottelun loppuun asti. Erä laittoi vielä viimeisen tsemppivaiheen päälle ja kapteeni Eero Koistinen taiteili finaalin hattutempun, mutta tällä kertaa se ei riittänyt vaan Blackbirds näytti MC:n toimitukselle ja yleisölle mitä on periksiantamattomuus. Loppulukemiksi jäi 4-7 ja kultamitalit matkasivat siis Keravalle kantajinaan joukkueellinen todella taitavia pelaajanalkuja.

E04-poikien All-stars:

Hyökkääjät: Savolainen Justus, Latvala Onni, Rantala Leevi

Puolustajat: Sipiläinen Joel (Erä), Kaikkonen Teemu

Turnauksen MVP: Rantala Leevi (Blackbirds)

24.07.2023Prodigy Mestareiden Cup lähestyy - kaikki pelit striimataan miehitetyllä kameralla
12.04.2024Mestareiden Cup 2024 joukkueet!
27.02.2024Ensimmäinen hakuvaihe takana - täydennyshaku käynnissä!
16.11.2023Mestareiden Cupilla uusi ajankohta - Aikataulut julkaistu
04.08.2023Mestareiden Cup lähenee loppusuoraa - Viimeiset ikäluokat kehiin lauantaina
01.08.2023P14 ja P16 joukkueet valmiina Mestareiden Cupiin!
27.07.2023Mestareiden Cup käynnistyy huomenna - Happeen ja Kooveen mietteitä turnauksen alla